Rottebekæmpelse

Du kan sikre dig mod rotter med en rottespærre.

Rotter lever i kloakkerne og de kan finde vej op gennem afløbene eller op igennem vandlåsene til dit toilet og ind i din bolig. Rotterne udgør en reel sundhedsrisiko og kan overføre ikke mindre en 55 sygdomme til mennesker. Der er risiko for smitte, bare man rører ved noget som en rotte har strintet på. Hver år oplever mellem 300 og 460 danske husstande at der er en rotte i deres toilet.

Hvis der er utætheder i kloakken , søger rotterne ud af kloaknettet og de kan underminere din bolig, samt de kan være årsag til brand i din bolig hvis de gnaver kabler over.

(Der er årligt registret 70 anmeldelser om rotter i toiletter i Københavns Kommune.)

Der er et stigende problem med rotter, og i 2016 var der 7866 anmeldelser, hvilket svarer til 21 anmeldelser om dagen bare i Københavns Kommune.

Send os en kontaktformular og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

5 + 3 =

Hvis du vil undgå rotter i din kloak, bør du få din autoriseret kloakmester til at montere en rottespærre i din kloak.

Har du allerede mistanke om rotter i dine kloakrør, er det nødvendigt at der laves en tv-inspektion inden der monteres en rottespærre.

Hvis du er husejer er det dig der er ansvarlig for den del af kloakken der ligger på din grund. Og det er lovpligtigt for dig som borger at kontakte din kommune, hvis du har rotter i kloakken. Det er derefter kommunens pligt at bekæmpe rotterne i den del af kloakken som der tilhører dem.

Hvis du vælger KBHKLOAK til at montere din rottespærre er det også muligt at booke os til det årlige lovpligtige serviceeftersyn af rottespærren.